Als populaire modezaak met actieve bloggers, is het onze taak om te bloggen over de do’s en don’t op het gebied van mode. Wij, van Vermeer Mode, willen onze trouwe fans vertellen wat er echt niet meer kan in 2015. Vandaag gaat het over de badjas heren. Want is het zo dat de badjas weer gedragen kan worden anno 2015 of is het nog altijd niet goed om zo’n jas aan te trekken? Zie wat wij er van vinden.

Niet in ons assortiment

Voordat jullie nu denken dat wij bij Vermeer Mode ook badjassen in de rekken hebben hangen: dat is niet het geval. Jullie kennen ons natuurlijk als uitgebreide modezaak, maar badjassen maken echt geen onderdeel uit van onze collecties. Toch vinden wij het belangrijk om ons licht te laten schijnen op dit kledingstuk. Er is namelijk heel wat discussie over in de modewereld. Kan de badjas heren nou nog of is het echt passé?

Niet passé

Om tot een antwoord te komen op die laatste vraag: de badjas heren is zeker geen verleden tijd. Waarom zou een kledingitem, dat in het verleden zijn waarde bewezen heeft en ook vandaag de dag nog voor veel draagcomfort zorgt bij de gemiddelde man, opeens niet meet gedragen mogen worden? Wel is het zo dat er momenten zijn waarop de badjas heren niet gedragen kan worden.

Openbaarheid

Dat zijn de momenten van openbaarheid. Dat je de badjas omdoet als je net onder de douche vandaan stapt: oké. In de ochtend, tijdens het ontbijt: akkoord. Maar een vuilniszak weggooien of even tanken in de badjas: dat kan echt niet meer. Houd dat wel in gedachte, mannen.